Mój artykuł w Moim Gotowaniu:)

Kategorie:
Podziel się z innymi:
moje-gotowanie-2618

Dzień dobry,

Dzisiaj pomyślałam sobie,że rzadko się chwalę, tym co robię poza blogiem – inne blogerki chętnie pokazują swoją pracę, a ja jakoś.. no nie mam czasu, posty się same nie napiszą i tak publikuję prawie codziennie, tyle mam fajnego (według moich dziwnych standardów) materiału:)

W każdym razie tym razem zerwę z tradycją i się pochwalę (a niedługo pochwalę się jeszcze raz, ponieważ już ukazała się książka z moimi zdjęciami!:))

W każdym razie póki co, chciałam Wam pokazać mój artykuł w czerwcowym Moim Gotowaniu, a w nim sprawdzone przepisy na przetwory (rok temu dziewczyny robiły ze mną razem dżemy malinowe z wodą różaną i sobie chwaliły:)), przepis na pyszny dżem truskawkowy z bazylią, zaś jeśli chodzi o artykuł: trochę o tym czym są pektyny, do czego w przetworach służy cytryna oraz dlaczego cukier nie jest krytycznym składnikiem konserwującym dżemy..

Zapraszam:)

moje-gotowanie-2620

ps. jeśli dziś grad nie ściupie mi ostatnich kwiatów czarnego bzu, to będziemy jutro korzystać z tej oto książeczki. Chcecie?
moje-gotowanie-2622

Dodaj komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *