Dzień dobry,
Dzisiaj krótka notka promocyjna :-)
W styczniowym Moim Gotowaniu znajdziecie mój felieton z przepisami:-)
Tym razem pisałam o przepysznych tortillach, produkowanych przez polsko-meksykańskie małżeństwo spod Krakowa, które prowadzi firmę Tortillas Molino. Są przepyszne i śnią mi się po nocach! Jeśli chcecie się dowiedzieć, jak w Meksyku robi się tortille i w jaki sposób można je przygotować w Polsce – znajdziecie odpowiedź w felietonie!:)
W magazynie oprócz wywiadu, znajdziecie także kilka moich pomysłów na tortille.
Pamiętacie, kiedy pisałam Wam o zakupach smakołyków z Sycylii? Dziś dowiedziałam się że w Krakowskim BALu (na Zabłociu)., 5 stycznia będzie można skosztować i kupić sycylijskie przysmaki oraz rzeczone tortille.
Zapraszam!
ps. poniżej jeszcze dwie migawki z felietonu.